Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός: Raffard, Pierre
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
Συντελεστές
Raffard, Pierre (1)
Παπαηλιάδη, Μαρία (1)
Έτος έκδοσης
έως
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Επιστήμες: Γενικά θέματα (1)
Θέματα
PD : Επιστήμες: θέματα γενικού ενδιαφέροντος (1)
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Γαλλικά (1)
 
1 - 1 από 1 αποτελέσματα
1
από 1
...
Από το δίκρανο στην τεχνολογία τροφίμων
ISBN: 978-960-524-950-2 || Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης || 2023 || Χαρτόδετο || 216 σελ.
Κυκλοφορεί, €15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1